hledat účet košík

Servis pro Vás + hodináři

Vážený zákazníku,
Náš obchod nabízí kromě kolekcí značkových hodinek ke koupi i záruční a pozáruční servis + jiné výhody již přímo při zakoupení hodinek v našem internetovém obchodě.

Zde jsou výhody spojené s koupí hodinek u nás:

1. Úprava kovového pásku - při objednávání hodinek si změřte obvod zápěstí a my Vám zkrátíme či prodloužíme kovový náramek přímo na Vaše zápěstí. V případě zkracování kovového náramku Vám samozřejmě zbylé články pošleme společně s hodinkama.

2. Nepoškrabatelné sklíčko - u vybraných modelů jsme schopni vsadit do hodinek nepoškrabatelné safírové sklo za příplatek od 600 až 1800,- kč dle vybraného modelu hodinek.

3. Celoživotní výměna baterie zdarma (do hodinek vkládáme kvalitní švýcarské baterie Renata, které se vkládají do luxusních hodinek prestižních švýcarských značek). Hodinky, které si koupíte, mají v sobě baterii vkládanou výrobcem. Pokud hodinky nemají vytaženou korunku - čímž stojí a šetří se baterie, hodinky od výrobce až k Vám jdou na tuto baterii. Může se tedy stát, že u Vámi zakoupených hodinek je již baterie napůl vybitá - proto, začnou-li se Vám hodinky po např. půl roce pozdit, není to závada v hodinkách, nýbrž právě ve vybité baterii. Na baterii máte tedy od nás nejen záruku v době dvou let, ale vyměníme Vám u nás zakoupených hodinek baterii zdarma vždy, když se přirozeným způsobem na základě odběru daného strojku vybije (což je nejčastěji 1x za 2 - 3 roky).

4. Speciální úpravy kovových pásků - můžeme pozměnit vzhled hodinek leštěním či matováním pásku i pouzdra tak, jak se Vám líbí zde je vhodné podotknout, že právě díky této službě můžete po několikaročním nošení hodinek, což zanechá na hodinkách stopy v podobě škrábanců a rýh, vrátit hodinky zpět do původního vzhledu a krásy.

5. Pozáruční servis - zajistí klid při jakémkoliv defektu Vašich hodinek - opravy pásků, výměn baterií s přetěsněním a zkouškou vodotěsnosti, v případě namočení hodinek jejich vysušení a zpětného uvedení do provozu s testy, výměn skel křemíkových i safírových, výměn a přetěsnění korunek a tlačítek.

6. Rytí a Gravírování do víček hodinek - hodinkám zakoupeným pro zvláštní příležitost, jako např. narozeniny, se přikládá zvláštní důraz a nejlépe ho lze vyjádřit právě krátkou rytinou na zadní víčko hodinek v podobě datumu či poděkování. Tuto nadstandartní službu děláme za příplatek od 500 až 1500,- kč dle náročnosti úpravy s časovým odstupem dodání o jeden týden.

Rytí a Gravírování do víček hodinek

7. Informace o hodinkách - sháníte hodinky? Budete-li chtít hodinky, které nemáme na netu nebo určení hodinek pro daný sport, rybaření, golf atd., napište mi na náš mail hodinky@tovys.cz nebo zavolejte na můj soukromý telefon 602521828 a já Vám rád zodpovím Vaše otázky a pobavím se s Vámi o Vámi sháněných hodinkách - jaké hodinky, s jakými funkcemi za co nejlepší cenu v kvalitní značce.

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

provozovna

PROVOZOVNA