hledat účet košík

Sháníte hodinky?

Vážený zákazníku,
sháníte-li hodinky, máte-li představu o hodinkách a nemůžete je nikde najít, obraťte se s klidem na mně - pokusím se s Vámi hodinky najít. Ať už hledáte hodinky pro golf, pro velmi hluboké potápění, pro yachting, pro vysokohorské výšlapy apod., napište nebo zavolejte mi a budemem spolu hledat hodinky i mezi značkami, které namám na tomto internetovém obchodě. Budeme hledat hodinky v co nejlepší ceně s co nejpřesnějšími funkcemi pro účel, který hledáte a vlastně chcete.

Můj mail: hodinky@tovys.cz

Hodinky jako investice

Hodinky je jedna z mála investicí, kde je spojeno užívání věci s udržující se nebo zvyšující se cenou. Jedná se samozřejmě o luxusní značky osazené automatickými strojky a ve většině případech jde o limitované edice. A takovýto klenot, mnohdy opatřený navíc pouzdrem z drahého kovu, je ozdobou, zároveň prezentací a zároveň investicí pro svého majitele nebo majitelku. Čím je výše značka posazená v hierarchii hodinářských značek (máme na našich stránkách v sekci Úrovně značek), tím lépe drží cenu do budoucna s tím, že mnohé kusy se dají jednou prodat i dráž. A pak je potěšující a příjemné podívat se na své zápěstí kolik je hodin, ač čas zde již není to podstatné.

Značkové hodinky nejsou top pro investice, ač se jedná o majetek dlouhodobého užívání. Samozřejmě existují komodity neméně lukrativní, kde se dá investovat jako např. diamanty, akcie či cenné papíry. Značkové hodinky je investice aktivní, která je vidět a kterou nosíte na svém zápěstí. A to Vám dělá radost, protože čas sledujete každý den několikrát denně.



Hodinky jako potřebná a zároveň zdobná věc

Říká se, že hodinky jsou jediným šperkem muže. Toto ovšem už neplatí pro ženy, které se rády zdobí i šperky čistě vyrobenými za účelem okrasy. Hodinky jsou klenot pro oboje pohlaví, který má v sobě vedle prestiže značky a úrovně klenotu ještě praktickou stránku a to, že ukazují čas. Je to jeden z mála šperků, který je vlastně praktický. 
A protože, kdo nosí hodinky, je nosí prakticky stále, vyrábí firmy i různé typy hodinek. A dle funkcí a designu si může každý dnes vybrat, jaké hodinky se mu líbí. Když budu chtít hodinky do společnosti, zvolím si elegantní hodinky nejlépe konzervativního designu bez přemíry barev s tenkou hladkou lunetou. Budu-li chtít hodinky pro fyzickou práci, koupím si bateriové hodinky, protože bateriové quartzové hodinky odolávají nárazům lépe než mechanické automatické. Budu-li chtít hodinky s tradicí a opravdu dlouhou životností, zvolím si hodinky s automatickým strojkem. Budu-li chtít sportovněelegantní hodinky na běžné denní nošení, budu hledat modely dobře čitelné a pokud možno lespoň troch vodotěsné. A budu-li chtít hodinky jako investici, zvolím si limitovanou edici.

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

provozovna

PROVOZOVNA