hledat účet košík

EDOX - Delfin Fleet 1650

EDOX - Delfin Fleet 1650

Limitovaná edice Edox Delfin Fleet 1650 je vyrobená na počest znovunalezení potopené holandské flotily 5ti lodí z roku 1650. Je vyrobeno pouhých 200 kusů pro celý svět.

Model 88004 BRZBU BUI má švýcarský automatický strojek SW220-1, který je přesný a spolehlivý. Ohromující bronzové pouzdro má průměr 43 mm a je tedy ze stejného materiálu, jaký byl použit při stavbě holandských lodí ze 17 století. 

Zadní víčko je zdobené historickou kompasovou růžicí, která se objevovala ve výkresech v dokumentech, které vedly k poslednímu místu odpočinku lodí. Každé hodinky jsou individuálně očíslované a nesou rytý nápis " Neexistuje žádná jistota, existuje pouze dobrodružství" 

Hodinky, které jsou vyjímečné svým vintage vzhledem, mají nádherný modrý číselník s ukazatelem data a dne v týdnu, retro styl luminiscenčních ruček a indexů. Mají také atypické vypouklé safírové sklíčko, otáčecí lunetu a šroubovací korunku. Model také nabízí úctyhodnou vodotěsnost 20 ATM

Hodinky Delfin Fleet 1650 mají kvalitní kožený řemínek ve vintage stylu a náhradní sportovní provlékací řemínek je součástí balení. 

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

KATEGORIE

provozovna

PROVOZOVNA