hledat účet košík

PRIM Dakar 2020

PRIM Dakar 2020

Rodinný výrobce českých hodinek Prim připravil pro dakarskou posádku již 11. model limitované série hodinek Prim Dakar 2020. Pánské hodinky, které jsou synonymem pro kvalitu a odolnost. Hodinky inspirované závody Rally Dakar. V roce 2020 pojedou jezdci závod Dakar v novém prostředí a poprvé v historii závodu zavítají do Saudské Arábie. Letošní edice si pro milovníky těchto limitovaných hodinek připravila hned několik originálních vychytávek a zajímavých detailů.

Dakar 2020 odstartuje 5.1.2020 v Džiddě. Pořadatelé pro tento ročník připravili pro jezdce aktraktivní trasu, kde se budou střídat kamenité úseky s těmi písečnými, plnými neodmyslitelných nástrah. Závodníci například projedou i čtvrtou největší pouští světa Rub al-Chálí, kde na ně čekají až 250 metrů vysoké duny. Náročný závod pak skončí 17. ledna ve městě Al-Kiddija nedaleko Rijádu, kde se buduje obří zábavní centrum. 

Pro tuto příležitost vyvinula značka Prim sportovní model, který nejlépe vyhovuje extrémním podmínkám závodu, ale také upoutá svým detailně propracovaným designem. Letošní model Prim Dakar 2020 láká na svůj originální a nový vzhled číselníku, který připomíná vrstvený skeleton. 

A kdo jiný by měl podrobit model Dakar 2020 testování, než samotní jezdci tohoto závodu, ambasadoři značky Prim - Tomáš Ouředníček a David Křípal!!

 

Tomáš Ouředníček

 

David Křípal

Jako každý rok, i tentokrát jsou připravené novinky v letošní sérii Prim Dakar 2020. Všechny limitované edice Prim Dakar se vyznačují několika vyjímečnými prvky. 

Změna v letošním ročníku hraje "prim" a proto se značka Prim rozhodla vyrobit model Dakar 2020 v nové originální barvě - hnědé!

Při vývoji i výrobě je použito nejnovějších technologií, aby se vyrobili hodinky, který vydrží celé generace. Partnerem při vývoji a testování hodinek je sám "Monsignor Dakar" Karel Loprais a také šéf týmu Bonver Dakar Projekt a trojnásobný účastník Rally Dakar Tomáš Vrátný. 

Multifunkční hodinky s chronografem jsou vyrobené z broušené ušlechtilé oceli 316L a následně upravené metodou IPB v nové matné šedé barvě. Do pouzdra je vsazen švýcarský quartzový strojek s chronografem kalibr Ronda 5030 D. Hodinky mají spodní víčko z leštěné ušlechtilé nerezové oceli s originálním erbem a mottem "Dream, Dare, Live It"

Zapracovali jsme také na vyšší voděodolnosti 10 ATM a vyvinuli pouzdro s novou šroubovací korunkou, ta zaručuje odolnost proti vodě, což závodníci otestují v extrémních podmínkách. 

Pod odolný antireflexním safírovým sklíčkem je umístěn propracovaný detailní vrstvený číselník a čítače chronografu se vzorem kruhů. Nově navržená žlutá ručka chronografu je doplněna hlavními luminiscenčními hodinovými ručkami. 

 

 

Nový sportovní vzhled hodinkám dodává černý kroužek s CNC rytím minut v hnědé barvě. Délka měření je znázorněna v čítači na pozici 9 hodin (měření do 30 minut). V číselníku na pozici 4 hodiny se nachází okénko, ve kterém je zobrazeno datum. Hodinové ručky jsou pokryty silnou luminiscenční vrstvou pro lepší čitelnosti i za zhoršených podmínek. 

 

Limitovaná série čítá 200 kusů hodinek s originálním sériovým označením na pouzdře hodinek. 

 

Hodinky jsou opatřeny kvalitním koženým řemínkem s jemným detailem, a to ražbou motta a loga, doplněnými dvěma cvoky a robustní sponou s logem Dakar 2020. 

Model Prim Dakar 2020 s označení W01P.13113.A  je dodáván také v nově navrženém originálním balení - v helmě.

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

KATEGORIE

provozovna

PROVOZOVNA