hledat účet košík

PRIM - DAKAR X 2019

PRIM - DAKAR X 2019

Dakar 2019 odstartoval 6.1.2019 v peruánském hlavním městě Lima. Jezdce čekají atraktivní úseky plné písku a dobrodružné nástrahy tratě, kterou pořadatelé připravili. V roce 2019 odjedou jezdci závod Dakar na nové smyčcové trati se stejným začátkem  a koncem. 

Výrobce českých hodinek PRIM vyrobil pro dakarskou posádku jubilejní 10. model limitované série PRIM DAKAR X 2019 - pánské hodinky, které jsou synonymem pro kvalitu a výdrž. Hodinky inspirované závody Rally Dakar. 

Limitovaná edice sportovních hodinek Prim Dakar X 2019 se podrobí testování ambasadory letošního ročníku Tomášem  Ouředníčkem a Davidem Křípalem s Fordem Raptor ve společném týmu s Martinem Prokopem. 

Piloty, jezdce a navigátory budou na náročných etapách závodu Dakar 2019 provázet hodinky PRIM W01P.13081.A navržené a vyrobené českou společností. Pro tuto příležitost byl vyvinut sportovní model, který nejlépe odpovídá extrémním podmínkám závodu, ale také upoutá svým detailně propracovaným designem. V chronografu hodinek byl znovu použit karbon, jenž je znám pro své vynikají vlastnosti a zajímavý vzhled. 

Limitované série Prim Dakar se vždy vyznačují několika výjímečnými prvky. Písek v letošním ročníku hraje "prim" a proto se výrobce hodinek Prim rozhodl vyrobit hodinky Dakar 2019 v barvě písku - žluté!!

Limitovaná edice má 150 kusů hodinek s originálním sériovým označením na pouzdře hodinek. Prvních 100 kupců obdrží speciální knihu Dakar 2019, kterou pro Vás připravil tým David Křípal a Tomáš Ouředníček. 

Multifunkční hodinky s chronografem jsou vyrobené z broušené ušlechtilé nerezové oceli a následně upravené na matnou šedo-černou barvu. Do pouzdra je vsazen švýcarský quartzový strojek s chronografem Ronda 5030.D 

Je také lépe zpracovaná vodotěsnost - 10ATM, která zaručuje odolnost proti vodě, což závodníci otestují v extrémních podmínkách. Spodní víčko hodinek je z leštěné ušlechtilé nerezové oceli s originálním popisem závodu a mottem 2019 "Dream, Dare, Live It" 

Pod odolným safírovým sklíčkem je umístěn propracovaný detailní karbonový číselník a čítače chronografu se vzorem kruhů. Nově navržená žlutá "Dakar" ručka chronografu je doplněna hlavními luminiscenčními hodinovými ručkami. Tachymetrický kroužek po obvodu pouzdra je inspirovaný designem pneumatiky. Délka měření je znázorněná v čítači na pozici 9 hodin (měření 30 minut). V číselníku na pozici 4 hodiny se nachází okénko, ve kterém je zobrazeno datum. 

Na pozici 3 hodiny je netradičně umístěná vteřinová ručka hlavního času. Na pozici 6 je umístěn čítač hodin-měření 12hod., kolem kterého je navržené originální motto ročníku 2019. Ručky jsou pokryté luminiscenční vrstvou pro lepší čitelnost za snížené viditelnosti. Model Dakar X 2019 je opatřen kvalitním kombinovaným řemínkem z látky a kůže, doplněný žlutým prošitím a robustní klasickou trnovou sponou. 

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

KATEGORIE

provozovna

PROVOZOVNA