hledat účet košík

Tissot MotoGP 2020

Tissot MotoGP 2020

Jedinečná limitovaná edice T-Race MotoGP 2020 Automatic Limited Edition T115.427.27.057.00 z dílny luxusní švýcarské značky Tissot je perfektním doplňkem pro každého moderního muže, který si potrpí na vysokou kvalitu a má zálibu v šampionátech MotoGP. Tato modelová řada se vyznačuje designem inspirovaným motosportem, jakožto jejich oficiální časoměřič soutěže MotoGP od roku 1999. 

 

Tento model je celosvětově omezen na 3 333 kopií, což z něj činí skutečně sběratelský kousek!! Tento automatický chronograf je inspirovaný nejmodernějšími závodními stroji MotoGPTM. Stylové prvky ze světa motocyklových závodů, například rámeček připomínající brzdový koutouč, si našly cestu do designu. 

 

Na prvotřídně propracované pouzdro z nerezové oceli 316L s tmavou lunetou navazuje příjemný děrovaný řemínek v kombinaci kůže a pryž s kontrastním červeným prošíváním, který působí na ruce velice mohutným dojmem a činí model sportovnějším než kdy předtím. Oceníte také lehkost, voděodolné a hypoalergení vlastnosti. 

Na první pohled bezpochyby upoutá černý číselník s výraznými číslicemi, který se pyšní třemi dokonale přesnými chronografy s funkcí stopek s možností měření času až 6 hodin. Zaujme taky svým 5-paprskovým vzhledem, který představuje kola závoních strojů MotoGP. Sportovní číselník těchto hodinek navíc připomíná otáčkoměr a rychloměr závodního motocyklu. Samozřejmostí je také užitečná datumovka u indexu 3. hodiny. Pravým pokladem je precizní švýcarský strojek Eta C01.211 s automatickým nátahem a s rezervou chodu až 45 hodin. Strojek můžeme také sledovat přes zadní víčko hodinek, na kterém najdeme vzor disku kola závodního motocyklu. Takový doplněk jistě udělá radost každému přednímu fanouškovi motocyklových závodů. 

 

Číselník je chráněný safírovým sklíčkem, jenž je vysoce odolné proti poškrábání a díky antireflexní vrstvě není problém se čtením času ani na přímém slunci. Díky vodotěsnosti 10 ATM není nutné hodinky sundávat z ruky ani při plavání či šnorchlování. Budou tak skvělým partnerem nejen při každodenním nošením, ale i při sportování jak na souši tak i ve vodě.

 

Tato limitovaná edice je dodávána ve speciálním boxu v podobě pneumatiky. 

 

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

KATEGORIE

provozovna

PROVOZOVNA