hledat účet košík

Tissot T-Race Jorge Lorenzo 2018

Tissot T-Race Jorge Lorenzo 2018

Hodinky z dílny luxusní švýcarské značky Tissot jsou tím pravým doplňkem pro každého muže, který se zajímá o celosvětově známou soutěž MotoGP. Model T115.417.37.061.01 z limitované edice, skvělého jezdce Jorge Lorenza, je vyroben pouze ve 4.999 kusech pro celý svět. Jorge Lorenzo je španělský profesionální motocyklový závodník, který se pravidelně zúčastňuje mistrovství světa silničních motocyklů. Tyto hodinky spadají do řady T-Sport a podřady T-Race. Tato modelová řada se vyznačuje designem inspirovaným motosportem. Tissot je oficiální časoměřič soutěže MotoGP od roku 1999. 

Tento model je poháněn bateriovým švýcarským strojkem Eta G10.211 a mimo funkce času je vybaven o ukazatel data, stopky a tachymetr. Datumovku najdeme u indexu čísla 3, která je pro lepší čitelnost opatřena lupou. A protože se jedná o limitovanou edici tak na zadním víčku je vyobrazené číslo 99, které je typické pro tohoto španělského jezdce. 

Pouzdro hodinek je vyrobeno v ocelovém provedení s PVD úpravou. Řemínek doléhá přímo k pouzdru a je kvalitní pryžový, je odolný, antialergický a voděodolný. 

Na první pohled upoutá vzorovaný číselník se třemi dokonale přesnými chronografy. Hodinky nemusíte odkládat ani při vstupu do bazénu, mají totiž vodotěsnost do 10 ATM, která zaručí bezproblémové plavání či třeba šnorchlování. Safírové sklíčko je odolné proti poškrábání a postará se tak o krásný lesk na dlouhou řadu let. Hodinky tak budou skvělým partnerem nejen při každodenním nošení, ale i při sportování ve vodě nebo na souši. 

Hodinky jsou dodávané v originální krabičce - přilbě, která nese číslo 99.

   

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

KATEGORIE

provozovna

PROVOZOVNA