hledat účet košík

Garmin Connect™

Garmin Connect™ je aplikace v chytrém mobilním telefonu, která synchronizací s hodinkami nahrává data získané Vašimi aktivitami a tyto informace řadí do jednotlivých přehledných grafů a tabulek, které Vám přehledně a jasně ukazují užitečné údaje o Vaší tělesné kondici, zdraví atd.. A to vše v podrobné analýze. V této aplikaci můžete zkoumat a prohlížet historii Vašich oblíbených aktivit a sdílet tyto aktivity s okolím. Aplikace Garmin Connect spolupracuje s Androidem, IOS i Windows, zde tedy vidíme, že nemusíme být spojení pouze s mobilními zařízeními, ale můžeme kldině využívat i pevný počítač. Chcete-li používat aplikaci Garmin Connect, můžete si ji stáhnout zde na https://connect.garmin.com/ nebo na Google Play či App Store. Garmin Connect™ je zdarma, podstatné je akorát připojení k internetu.
Před vstupem do této aplikace musíte zadat přihlašovací heslo, což je dnes už u všech programů a aplikací, u kterých se předpokládá, že tyto informace uživatel nebude chtít dále šířit. A pokud ano, musí to v aplikaci povolit, tzv. Sdílení. Po vstupu do aplikace se Vám otevře první stránka, kde čtete základní informace o Vašem tepu, Sterss Core, Body Battery, počtu kroků, přijaté/vydané kalorie (aktivní i pasivní), dýchání a počet vystoupaných pater. Jak sami můžete vidět, Garmin Connect™ je aplikace monitorování a vyhodnocování sportovních aktivit.
Hodinky pro Vás během aktivity sbírají podstatně více informací, než Vám zobrazují na displeji. A právě veškeré informace se synchronizací přehrají do Garmin Connectu, kde se zobrazí v přehledných tabulkách a grafech. Můžete zde vidět i kalendář, kde můžete mít na očích Vaše sportovní aktivity Vašeho sportovního plánu. Garmin Connect je opravdu velmi dobře propracovaná aplikace i pro pokročilé sportovce. Garmin Connect si můžete stáhnout ZDE - do svého počítače si stáhnete aplikaci a poté přes kabel USB si ji nahrajete do svého mobilního telefonu. Rychlejší to však budete mít, pokud si přímo ve Vašem telefonu najdete tuto aplikaci v App Store nebo Google Play a přímo si ji do telefonu nahrajete.


Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

provozovna

PROVOZOVNA