hledat účet košík

Placení s hodinkami Garmin je rychlé a bezpečné

Velmi praktická aplikace Garmin Pay pro všechny z vás, kteří již znají a používají jako hlavní platební metodu princip bezkontaktních plateb. Je opravdu komfortní a zároveň rychlé a snadné platit s hodinkami, jelikož hodinky máte stále na ruce a tedy naprosto pod kontrolou. Jak se jednou naučíte platit hodinkami, určitě si na tuto funkci zvyknete a bude se Vám líbit. Mít svoji peněženku na ruce v elektronické podobě je prostě praktické.

Pro funkčnost této aplikace postačí tři věci - mít banku, která podporuje platby Garmin Pay, mít platební kartu, která podporuje platby Garmin Pay a mít hodinky, které podporují platby Garmin Pay. Poté si zaktivujete v hodinkách peněženku a přidáte do ní platební kartu. Tím je vše hotovo a můžete platit už pouze hodinkami. Pro spuštění této funkce je zapotřebí mít hodinky na ruce - v tuto chvíli jsou hodinky připravené na vložení Vámi zvoleného PIN kódu. Po vložení tohoto kódu se hodinky aktivují pro platbu a začne se na hodinkách odečítat čas, během kterého je potřeba platbu uskutečnit. Po vypršení časového limitu již s hodinkami platit nelze, ale když je máte stále na svém zápěstí, hodinky si PIN kód pamatují. Chcete-li tedy zaplatit např. za dvě hodinky, pouze si aktivujete hodinky pro platbu, což je velmi rychlé a snadné a v odpočítávacím čase zaplatíte. Kód hodinky mažou z bezpečnostních důvodů až poté, co je sundáte z ruky. Po nasazení na ruku po Vás hodinky budou chtít kód znovu vložit a ten si udrží v paměti opět po celou dobu, po kterou budete mít hodinky na svém zápěstí. Platba hodinkami je bezpečná nejen díky tomu, že máte svoje hodinky neustále na zápěstí a tedy pod kontrolou, ale i díky zabezpečení samotné platební aplikace. 

Platit hodinkami Garmin se dá všude, kde mají platební terminály. Platba je prováděna přiložením hodinek k terminálu, jak jsme zvyklí např. z karet. Číslo karty uložené v hodinkách není, není ani nikde na serverech a ani se při platbách nepředává prodejcům. Zde je vidět, že platby hodinkami Garmin jsou jedny z nejbezpečnějších.

 

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

provozovna

PROVOZOVNA