hledat účet košík

Další informace

V této sekci naleznete další zajímavé informace, mezi něž patří: technické články, úrovně značek, hodinářské informace, všeobecné o hodinkách a závěrem něco navíc. V sekci Technické články najdete, jak zacházet s hodinkami, aby Vám dobře dlouho sloužily a rádi jste je užívali. Najdete tam také odpovědi na nejčastěji pokládané otázky, které jako hodinář dostávám. A samozřejmě další články, ve kterých otvírám náhled na hodinářské řemeslo jako takové.
 V sekci Hodinářské informace najdete popisky víceméně technické, jako například historii hodinářského řemesla, jak funguje mechanizmus strojků, jak vlastně měřit hodinky a o čem je servis.
 V sekci Všeobecně o hodinkách se Vám otevře jedna z nejzajímavějších sekcí tohoto webu a to Úrovně značek, přesněji řečeno jak si jaká značka stojí na hodinářském poli prestiže (už nyní máte na levé straně takto seřazené značky - nejprestižnější značka Patek Pilippe je nahoře). Najdete zde, jaké hodinářské značky jsou sdružené ve skupinách a jaké "jedou na vlastní pěst". Můžete se zde dočíst o historii jednotlivých značek, i těch nejluxusnějších. A nakonec se zde dozvíte o úrovňích skupin a jaká značka se v jaké úrovňové skupině nachází a jaké místo v ní zaujímá.
 A v sekci Chci vědět více se dozvíte již o běžných záležitostech.  Uvidíte zde naše tipy a novinky z hodinářského oboru, které se snažíme stále aktualizovat.

Zvolte prosím výběrem v levém menu.

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

provozovna

PROVOZOVNA