hledat účet košík

Módní hodinky

Módní hodinky  jsou doplňky šperkového stylu moderních zákazníků, kteří jdou ruku v ruce s dobou a chtějí být viděni. Značky, vyrábějící módní hodinky, mnohem častěji mění své kolekce modelů, jak známé hodinářské švýcarské značky. Nejčastěji většinové procento své kolekce mění až 2x ročně, nejčastěji kolekce jaro/podzim. Tato frekvence je pouze pro nabízení stále nových tvarů a modelů, což má za výsledek větší žádanost tohoto zboží od zákazníků na celém světě. Chtěnost a žádanost nových neokoukaných věcí je vlastnost snad každého člověka. A díky této vlastnosti defakto existuje pokrok - jak pokrok celkový, tak pokrok v každém sortimentu zboží v podobě nových modelů tvarujících se podle nejnovější módy. Moderní hodinky, ve světě známé pod pojmem "fashion", oplývají mnohdy až avantgardními tvary a minimálně odvážnými kombinacemi barev. Různorodost, kterou předvádí jednotlivé značky, přímo korespondují s myšlením dané značky - sportovní módní hodinky jsou povětšinou ve veselých nápadných barvách a extravagantních tvarech, dražší elegantní móda v hodinářském průmyslu ukazuje společenské hodinky klidnějších barev a tvarů.
Pánské fashion hodinky se vyznačují odvážnými designy a dle dané módy i příslušnými barvami. Dámské fashion hodinky jsou oblíbeným sortimentem žen napříč všemi věkovými skupinami, jelikož ženy mají raději doma více hodinek v různých designech, které si poté dle potřeby střídají.
Jedny z prvních módních šperkových klenotů spojených s časem byly
hodinky Calvin Klein. Hodinky cenově spíše dražší, ale měly obrovský úspěch a proto následovaly i ostatní firmy zabývající se módou - Diesel, La-Coste, Storm, Fossil, hodinky Puma atd. Ani  hodinky Esprit  nestojí v pozadí hodinářské módy, stejně jako ostatní značky i Esprit jde s aktuální módou za přijatelné ceny. Designy těchto značek jsou kreativní a tvarují se požadavkům mladých lidí stejně jako šperky. Šperky a hodinky měly a mají stále hodně společného, cíl těchto módních doplňků má dnes již své pevné místo ve světě módy.


Hodinky Calvin Klein
                  Módní hodinky Calvin Klein jsou ozdobou dámské ruky

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

provozovna

PROVOZOVNA