hledat účet košík

Podsvit hodinek

Podsvícení displeje

Podsvícení displeje nebo číselníku je dnes většinou celoplošné a vyvolává se buď mačkáním tlačítka či korunky nebo nakloněním ruky - nakloněním ruky se v hodinkách aktivuje funkce rozsvícení osvětlení a hodinky svítí po dobu několika vteřin.

Celoplošné podsvícení displeje manuálně i náklonem ruky

Máte-li hodinky na zápěstí, při aktivaci této funkce postačí hodinky naklonit směrem k obličeji a v hodinkách se automaticky sepne podsvit celého číselníku nebo displeje cca. na 5 vteřin.

Plně automatický kalendář

Plně automatický kalendář je kalendář, který pozná přesný datum v měsíci nezávisle na délce měsíce. Tento program je v hodinkách nainstalován na několik let.

Svítící ručky a indexy

V ručkách a někdy i v indexech je nanesena vrstva, která při denním nošení na světle je schopna pracovat se světelnou energií - dokáže ji nashromáždit a díky svým vlastnostem natolik využít, že indexy a ručičky jsou schopny svítit celou noc (cca. 6 - 7 hodin - dle množství vrstvy). Jedná o tzv. iluminiscenční vrstvu a je to dnes nejvíce používaná technologie osvitu indexů a ručiček. Výběr hodinek s podsvitem je dnes skutečně velký a tak si každý zákazník může vybrat ten model, který mu funkcemi i designem vyhovuje.

Podsvit hodinek

Zobrazit kategorie Skrýt kategorie

provozovna

PROVOZOVNA